FOTO-FACHADA-NAVE-VANAGUER-400x300Vanaguer SL és una empresa d’àmbit familiar que va néixer l’any 2000, dedicada a la construcció d’estructures de formigó i a la construcció completa, si així es requereix.

Les nostres especialitats són les estructures de formigó, les fonamentacions, forjats, encofrats, murs, paviments, talls de formigó armat, entre d’altres serveis.

L’eix vertebral de la nostra empresa és la qualitat dels nostres treballs i per tant, la conformitat dels nostres clients

Apostem pel servei personalitzat i directe amb el client durant tot el projecte. Per tal que tot això sigui possible, comptem amb un bon grup humà altament qualificat per qualsevol tipus de projecte que s’ens encomani, aportant suggerències per millorar la realització del projecte i la posible reducció dels costos.

Arrel de la creació de l’empresa hem crescut i actualment comptem amb una gran llista d’obres realitzades: vivendes unifamiliars, edificis plurifamiliars, vivendes d’alt standing, naus industrials, depòsits, pàrquings subterranis, murs de contenció, paviments, etc.

Les nostres oficines i magatzems estan situats a Rubí, on ens trobareu sempre a la vostra disposició.

Sol·licita el teu pressupost sense cap compromís. No esperis més!

Contactar

Els nostres punts forts

  • Empresa amb experiencia des de l’any 2000.
  • Àmbit familiar i professional.
  • Treball personalitzat i proper.
  • Qualitat i conformitat amb el client.

Alguns dels nostres clients

  • José Manuel Martinez Navarro